Op zoek naar te koop aarschot?

te koop aarschot
Bouwgrond te koop in Aarschot Unique Properties.
Lot 3 op plan met een oppervlakte van 1150 m 11a50ca. Mogelijkheid om het achterliggend bos bij aan te kopen! TER INFO voor projectontwikkelaars er zijn 3 loten naast elkaar te koop! Meer foto's en info op www.UNIQUE-PROPERTIES.be. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. U kan meer informatie over dit pand bekomen door ons te bellen op 32 16 29 75 12. U kan steeds het onderstaande formulier invullen om contact met ons op te nemen.
Nieuwbouw te koop in Aarschot Dewaele.
Nieuwbouw kopen in Aarschot? Vind het perfecte nieuwbouw huis of appartement in Aarschot of regio Aarschot. Contacteer Dewaele om je ideale thuis te kopen.
IMMO VDB Te koop.
Ontdek hieronder ons aanbod huizen te koop.
TOPS@Home Immobilin Te koop.
Mail mij nieuw aanbod meer criteria.
Huis te koop in Aarschot Vlaams-Brabant Trovit.
Trovit Huis Vlaams-Brabant provincie Aarschot. Huis te koop in Aarschot Vlaams-Brabant. 1-25 van de 61 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email huis aarschot.
Huis te koop Aarschot Koopjeskrant.be.
Volledig gerenoveerde en gemoderniseerde woning op 7are 90ca gro. woning half open opp. 298 m 2 slaapkamers EPC 368 kWh/m 2 Bekijk dit pand op HEBBES.be. Gelrode huis half open. woning half open opp. 140 m 2 slaapkamers verwarming met aardgas EPC 202 kWh/m 2.
Koopwoningen in Aarschot Vlaams-Brabant Trovit.
immoproxio.be 30 dagen geleden. Woning Te koop Aarschot. Oude Mechelse Baan 0 3200 Aarschot Vlaams-Brabant. nieuwbouwwoning inclusief zonnepanelen te koop! Deze zeer moderne halfopen bebouwing is gelegen in de nabijheid van het centrum van Aarschot. Realo 30 dagen geleden. Grond te koop in Aarschot 3200. Diestsestraat Dubbeek Haterbeek 3200 Aarschot Vlaams-Brabant. Bouwgrond van 14 are op 150m van de Grote Markt van Aarschot. 25 en 27 grond is klaar voor onmiddellijke bebouwing.
Aarschot Bouwgrond te koop Immo Danneels.
De grond is dienstig voor de bouw van een open bebouwing en beschikt over een ruime en goed georiënteerde tuin. Aangezien dit perceel verkocht zal worden ZONDER BOUWVERPLICHTING kan u vrij kiezen wanneer en met welke firma u hierop bouwt. Hierdoor is de aankoop van dit perceel ook ideaal als investering. Wenst u op de hoogte gehouden te worden wanneer de verkoop van dit perceel van start gaat?
Aarschot Bouwgrond te koop Immo Danneels.
De totale verkaveling zal zon 19 kavels voor open bebouwing omvatten allen gelegen rondom een plein. Ideaal voor jonge gezinnen of mensen die willen bouwen in een aangename en rustige buurt. Bouwgrond te koop in Aarschot. Door de nabijheid van de op en afrit Tielt-Winge/Aarschot van de E314 beschikt u over een goede verbinding naar Leuven en Brussel. Ook de nabijheid van het station van Aarschot biedt u een ideale verbinding met het openbaar vervoer. Deze percelen zullen verkocht worden zonder bouwverplichting. Je kan dus vrij kiezen wanneer en met welke firma je hier bouwt. Hierdoor is de aankoop van een perceel ook een goede investering. Bouwgrond blijft immers zijn waarde behouden. Start verkoop bouwgronden te Aarschot.
Immo te Koop in Aarschot.
Appartement Te Koop in Aarschot. Samenvatting Uniek appartement met uitzicht op Demervallei Aarschot op wandelafstand van de Markt letterlijk 100m. Ruim appartement met 1 slk en zeer ruime berging mogelijkheid 2de slk zonder raam type loftappartement. Als koper heeft u nog een ruime keuze in indeling en afwerking van uw appartement. Werken zijn reeds begonnen en zullen / 1. Kantoor Te Koop in Aarschot. Samenvatting Goed gelegen commerciële ruimtes in het centrum van Aarschot.Deze handelspanden zijn geschikt als commerciële ruimte als kantoorruimte of voor een vrij beroep.
Immokantoor Era Janssens en Janssens Tielt Winge en Aarschot.
Ons team biedt een totaaloplossing in vastgoedtransacties door een optimale dienstverlening. Panden in de kijker van ERA Janssens Janssens. ERA Open Huizen Dag.

Contacteer ons