Meer resultaten voor te koop

te koop
Te Koop IMMOBILIEN IGNACE LEYSEN.
2 salons, eetplaats. e Koop; Een instapklare rijwoning rustig gelegen bij het parkje in de Farwest, bestaande uit; Glv. 2 salons, eetplaats, keuken, bijkeuken wasplaats, Verdiep; badkamer, 2 slaapkamers, grote zolder 3 slaapkamer, tuin, overdekt terras kelder. Gunstige EPC waarde 392kWh/m Ideaal voor jonge gezinnen. Zeer gunstig gelegen trendy appartement nabij de Grote Markt van Vilvoorde. Met een meer-dan-standaard" afwerking heeft. Zeer gunstig gelegen trendy appartement nabij de Grote Markt van Vilvoorde. Met een meer-dan-standaard" afwerking heeft dit appartement 2 slaapkamers, badkamer met inloop-douche, leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken, berging en terras. Lage gemeenschappelijke lasten. Dit appartement is te renoveren.
Immo te koop Dendermonde, Londerzeel, Lokeren, Bornem Berno Vastgoed.
Registreer hier je zoekwensen. Nog niet gevonden wat je zoekt? Wij zoeken voor jou! Registreer je zoekwensen en wij houden je via een mailtje op de hoogte van zodra er aanbod aan jouw wensen voldoen. Registreer hier je zoekwensen x.
Te koop Zakenkantoor Trybou.
Zoek in ons aanbod. Te koop Te huur. 43 resultaten gevonden. Sorteer op gemeente prijs datum. Nieuw in ons aanbod 4 1. Rumbeeksesteenweg 176 195 000. Nieuw in ons aanbod 145 m 3 Ja. Printaniastraat 24 274 000. Proficiat aan de nieuwe eigenaar!
Te koop.
Over De Mandel. Wie kan kopen. Nieuwbouw en recent gebouwde woningen. Kavels te koop. De Mandel verkoopt niet alleen nieuw gebouwde woningen en appartementen. U kan ook een recent gebouwde woning kopen of een te renoveren woning. Mijn plaats op de wachtlijst.
Vastgoed SVENA Panden Te Koop.
MOOIE BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING MET EEN OPP. Advertenties op deze site betreffen een oproep tot kandidaat-kopers of huurders en vormen op geen enkele wijze een aanbod tot verkoop. HOME TE KOOP TE HUUR CONTACT. Hosting en Design by Gekko.
Te koop habicom.
EMAIL DEZE PAGINA NAAR EEN VRIENDIN DOOR UW GEGEVENS IN TE VULLEN. E-mail van de bestemmeling. Gelieve onderstaande lijst eerst volledig in te vullen. Op die manier kunnen we helpen zoeken naar een geschikte woonst voor u en weten we welke bezoekmomenten voor u passen.
Huis of appartement te koop in jouw regio Dewaele.
In deze editie: Digitale evolutie in vastgoed, insectvriendelijk tuinieren, natuurlijke zwembaden, uitbouwen in de hoogte, vastgoed in de kijker, tips en advies rond wonen en zoveel meer. Bekijk het online magazine Bekijk alle magazines. Huis te koop in je regio. Appartement te koop.
Te koop YVIMAT.
Bel ons 056 75 76 79. Zoek in ons aanbod te koop. Kies een gemeente. Vind mijn droomwoning! 53 Resultaten gevonden. In de kijker. Woning 237 500. GESLOTEN BEBOUWING MET GARAGE. Deze gezellige rijwoning is centraal gelegen. Via de inkomhal komt u in de woonkamer met houtcassette.
Te koop Agence Dermul Oostende Immo.
APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS. Oostende Te koop 2 slaapkamers Oostende Toekomststraat 13. 59 000 Lees verder. Oostende Te koop Oostende Van Iseghemlaan 37. 60 000 Lees verder. RESIDENTIE LOTUS DE HAAN. De Haan Te koop 1 slaapkamer De Haan Torenhofstraat 2.
Immo At Home Aanbod te koop.
Aanbod te koop. Zoeken in aanbod. Pand in de kijker. Gesloten bebouwing Temse. GEZELLIG EN INSTAPKLAAR WOONHUIS MET 2 SLAAPKAMERS EN LEUK TERRAS Indeling: inkomhal, living en eetplaats met sierschouw, ruime keuken met deur naar leuk terras, badkamer met lavabo, ligbad en toilet en een grote berging/wasplaats.
Villa's' en huizen te koop in Knokke Zoute Immo Brown.
Mooie bel-étage woning met 3 slaapkamers te koop in het centrum van het Oude Knokke en op fietsafstand van het strand. Mooie bel-étage woning met 3 slaapkamers te koop in het centrum van het Oude Knokke en op fietsafstand van het strand.

Contacteer ons